Skip to content

Menu

Ceviche

Classic: Dorade, leche de tigre, rode ui, chulpe mais, kumquat pica & koriander 16,5
Mixto: roodbaars + pulpo, maiscrème, tamarillo salsa, rode ui, koriander + tostada17
Gamba: dorade, gamba, leche de tigre van kokosmelk, witte ui, ananas, cashewnoten + koriander16,5
tiradito van tonijn, sambai-codium vinaigrette, komkommer-pickle, shiso + jalapeno16,5
aubergine, miso marinade, yuzu gel, bosui, radijs + sesam (vega)16

Koud

Brood (van Fort Negen) + Sjefietshe boter7
Oesters (6 pcs) met crispy chili olie + citroen22,5
Garnalenkroketjes met mezcal-cocktailsaus 10,5
Burrata met lavas olie, tomaat + zuurdesem toast16
Radijsjes ingelegd in crispy chili marinade, maiscrème + sesam13,5
Sardines & Ansjovis met bloedsinaasappel + zuurdesem toast14

Menu

Warm

Fishcakes met jalapeno mayonaise 12,5
Garnalenkroketjes met mezcal-cocktailsaus 12,5
Rode poon (2 pcs) op de huid gebakken met beurre blanc + citroen20
Butterfly makreel op de graat gebakken met salsa verde, crème fraîche + limoen20
Gamba's 4 pcs met miso + soja vinaigrette, rode jalapeno + knoflookolie20
Hotdoctopus: pulpo in brioche, augurk, koriandermayo & bieslook23
Friet met mayo6
Little gem met Caesar dressing, parmezaan, ansjovis + croutons8

Dessert

Baskische cheesecake met bloedsinaasappel-sorbetijs12
Chocolade ganache met yoghurtijs + Sweet Heat hot honey12
Saint Marcellin zachte witschimmelkaas met nectarine compote + toast12
Espresso mezcal martini - mezcal, espresso en kahlua12,5
Sjefietshe kookboek - gerechten en verhalen uit onze keuken17,5