skip to Main Content

Menu

vanaf 17.00 uur

  • Desembrood met Sjefietshe boter4
  • Oesters 2 stuks met klassieke garnituren6
  • Noordzee Sjefietshe Fish Cakes 4 stuks8
  • Ansjovis & Sardines met citrus10
  • Burrata met roze tomaat en munt10
  • Gedroogde ham10
  • Wafel met creme fraiche en forelkaviaar7
  • Gefermenteerde friet met dragon mayonaise5

Sjefietshe kitchen specials

  • Anna Dutch kaviaar van het vuistje (8 gr) 11
  • Anna Dutch kaviaar van het vuistje met Sjefietshe shot (8 gr)13

Sjefietshe Menu / 4 gangen

  • Voor de echte cevicheria ervaring. Een mooie mix tussen ceviches, verse dagvangst en een dessert.39

Menu

vanaf 17.00 uur

Ceviche

  • Classic ceviche, chulpe mais, rode ui en koriander12
  • Roodbaars ceviche, tomaat, zoete aardappel en aji peper13
  • Dorade ceviche, tomatillo, ananas en Madame Jeanette14
  • Gamba tiradito, wijngaard perzik, avocado en habanada14
  • Kingfish aguachile, sesam, radijs en shiso blad15

Hoofd

  • Lekkerbek met tartaarsaus en wilde kruiden17
  • Butterflied Dorade18
  • Gebakken pulpo met salsa verde en aioli19
  • DagvangstDagprijs
  • Sjefietshe Menu / 4 gangen39

Sides

  • Wafel met creme fraiche en forelkaviaar7
  • Gefermenteerde friet met dragon mayonaise5
  • Radicchio met sherry vinaigrette5
  • Harricots verts5

Sjefietshe kitchen specials

  • Anna Dutch kaviaar van het vuistje (8 gr) 11
  • Anna Dutch kaviaar van het vuistje met Sjefietshe shot (8 gr)13

Dessert

  • Sjefietshe citroentaart7
  • Brillat Savarin (triple-creme kaas) met melba toast10

Menu (English)

from 5 p.m.

  • Sourdough with Sjefietshe butter4
  • Oysters 2 pcs. with classic garnishes6
  • North Sea Sjefietshe Fish Cakes 4 pcs.8
  • Anchovies & Sardines with citrus10
  • Burrata with pink tomato and mint10
  • Cured ham10
  • Waffle with creme fraiche and trout caviar7
  • Fermented fries with tarragon mayonnaise5

Sjefietshe kitchen specials

  • Anna Dutch caviar (8 gr) 11
  • Anna Dutch caviar with a Sjefietshe shot (Dutch genever) (8 gr)13

Sjefietshe Menu / 4 course

  • The full cevicheria experience. A nice mix between ceviches, our catch of the day and a dessert. 39

Menu (English)

from 5 p.m.

Ceviche

  • Classic ceviche, chulpe mais, red onion and coriander12
  • Red fish ceviche, tomato, sweet potato and aji pepper13
  • Daurade ceviche, tomatillo, pineapple and Madame Jeanette14
  • Gamba tiradito, peche de vigne, avocado and habanada14
  • Kingfish aguachile, sesame, radish and shiso leaves15

Main

  • Lekkerbek with tartare sauce and wild herbs17
  • Butterflied Daurade18
  • Baked Pulpo with salsa verde and aioli19
  • Catch of the dayDaily priced
  • Sjefietshe Menu / 4 course39

Sides

  • Waffle with creme fraiche and trout caviar7
  • Fermented fries with tarragon mayonnaise5
  • Radicchio with sherry vinaigrette5
  • Harricots verts5

Sjefietshe kitchen specials

  • Anna Dutch caviar (8 gr) 11
  • Anna Dutch caviar with a Sjefietshe shot (Dutch genever) (8 gr)13

Dessert

  • Sjefietshe lemon pie 7
  • Brillat Savarin (Triple-Crème cheese) and melba toast10

Wijnkaart

Wit

  • Pflüger, Made for Friends (1L), Sauvignon Blanc & Riesling, Pfälz, DU5 / 38
  • Tom Dockner, Traisental DAC 2018, Grüner Veltliner, Traisental AT6 / 30
  • Hubert Mareau-Aux-Prés, Orléans blanc 2018, Chardonnay, Loire, FR6.5 / 35
  • Adeneuer, Blanc de Noir 2018, Spätburgunder Blanc, Ahr, DU6.5 / 35
  • Vinedos Bernabeleva, Navaherreros 2017, Albillo Real & Macabeu, Madrid, SP7 / 38
  • Sylvian Pataille, Bourgogne Aligoté 2017, Aligoté. Bourgogne, FR52
  • Hubert Lamy, Saint-Aubin 2014 La Princée, Chardonnay, Bourgogne, FR65
  • Muchada Leclapart, Lumière 2017, Palomino Fino, Andalusië, SP75
  • Paul Pillot, Chassagne-Montrachet 2017, Chardonnay, Bourgogne, FR85

Rood

  • Adeneuer, Ahrweiler Spätburgunder 2017, Spätburgunder, Ahr, DU6.5 / 35
  • Sebastian David, Hurluberlu, Cabernet Franc & Merlot, Loire, FR7.5 / 40
  • Sylvian Bock, Reviens Gamay! 2017, Gamay, Ardeche, FR37
  • Sylvian Pataille, Bourgogne Pinot Noir 2017, Pinot Noir, Bourgogne, FR56
  • Domaine De L’Ecu, Muse 2017, Cabernet Sauvignon, Loire, FR6 / 30

Mousserend

  • J M Séleque, Solessence Nature, Chardonnay & Pinot noir, Champagne, FR85